Home » Achtergrond informatie » Nieuw in shop week 35

Nieuw in shop week 35

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 16:28

Hierbij de mijn eerste blog met de nieuwste producten in de webshop. Ik ben van plan om dit elke week te doen, al wordt het nu wel een beetje spannend qua zwangerschap aangezien ik nu ruim 38 weken ben. Maar we zien wel wanneer de baby zich aandient. 

 

Eco-lunchboxes

De lunchboxen zijn uitgebreid met onder andere de prachtige RVS lunchboxen van ECO lunchboxes. Met het gebruik van een RVS lunchbox lever je een positieve bijdrage aan het milieu, want het is een vervanger voor talloze plastic zakjes en blikjes. Bovendien is de levensduur van roestvrij staal hoger dan die van een plastic. Dit is echt duurzaam! Loodvrij & voedsel veilig. Hieronder zie je het hele assortiment. 

Vegan wax wraps

Ook nieuw in de shop zijn de herbruikbare hoezen voor het afdekken van etenswaren. Een duurzaam alternatief voor aluminium-en huishoudfolie. De hoezen hebben een elastieken rand, die over bijna alle schalen en kommen passen. Ik heb ze ondertussen al in huis en ze zijn er handig. Ik las namelijk (wat ik natuurlijk ook wel wist) dat aluminium eigenlijk niet wordt afgebroken. Dus probeer ik het gebruik toch zo veel mogelijk te beperken. En kies dan voor een 100% gerecycled aluminium variant zoals hieronder.

Zuperzozial

Ik heb ook de prachtige producten van Zuperzozial uitgebreid in de shop, Van lunchboxen, lepels, eierdopjes, schalen en bekers. 

Het Zuperzozial Raw Earth servies wordt gemaakt van o.a. bamboe vezel en maïs pulver; natuurlijke materialen die geen aanspraak maken op de wereld olie reserves (plastics). Het natuurlijke aspect is duidelijk zichtbaar in de producten en de schoonheid zit hem in de kleur- en maat toleranties. Dit maakt elk product net ietsje anders dan de andere. Waar je overigens in gebruik geen hinder van ondervindt.

Zuperzozial servies bestaat uit een aantal ingrediënten die onder hitte en druk in een mal geperst worden. Het hoofdbestanddeel is bamboevezel (80%). Maar er zit ook een organisch bindmiddel (hars) in en maïs pulver dat zorgt voor een egaal oppervlak en fijne structuur.

Tot volgende week, met weer wat nieuwe producten! Liefs Sandra


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.