Home » Advies & meer

Advies & meer                                                                                                            


Als gediplomeerd natuurvoedingsadviseur, voedingstherapeut, kindervoedingsadviseur en gewichtsconsulent (in opleiding) help ik jou en je gezin of kind graag naar een gezonde leefstijl.

Graag help ik (aanstaande) mama's maar een energiekere leefstijl met een gezond gewicht, zonder dieet maar een verandering van leefstijl.

Kinderen die last hebben van overgewicht of gezondheidsklachten ( zoals eczeem, allergieën) zijn ook welkom. Maar ik geloof dat de basis begint met de ouders, want samen voedt jij je kind(eren) op. Jij bent diegene die de boodschappen doet. Iedereen weet wel dat het belangrijk is dat je kind gezonde voeding binnen krijgt.

Maar wat is precies gezonde voeding? Met die vraag help ik jou graag. Samen gaan wij kijken naar jullie huidige voedingspatroon, leer ik jou hoe je etiketten moet lezen, krijg je boodschappen tips en maken we een voedingspatroon op maat. Dus wacht niet langer en begin met een gezonde leefstijl!

Ik bied verschillen de voedings-coachingstrajecten aan. Voor zwangeren en (wens) mama's. Binnenkort ook aan kinderen. Als het nou gaat om afvallen, meer energie of beter in je vel zitten. Een gezonde leefstijl helpt daar bij. 

Foto: Rob Meijer