Home » Advies & meer » Zwangerschap

Gezonde voeding voor en tijdens je zwangerschap                                                                  


Steeds meer wordt bekend over de belangrijke rol die voeding speelt voorafgaande van een zwangerschap. Het optimaliseren of verbeteren van de voedingsinname van de aanstaande mama of papa voordat de conceptie plaats vindt is dan ook erg belangrijk. Dat kan de kans op een zwangerschap verhogen en de kans op een miskraam of complicaties verminderen. En zorgt voor een zo'n goed mogelijke start voor je kindje. 

Als je zwanger bent, komt er veel op je af! En uiteraard wil jij de beste voedingsstoffen voor jou en je kindje binnen krijgen. Maar wat als je nou zwangerschapsdiabetes hebt en het jezelf niet lukt om je suikerspiegel in balans te krijgen? Of je bent zo vreselijk misselijk dat je niks maar dan ook niks binnen houdt?

Met mijn kennis en ervaring help ik jou daar graag bij.

Ik heb zelf tijdens mijn laatste twee zwangerschappen diabetes gehad. Omdat ik natuurvoedingsadviseur ben wist ik precies wat ik wel of niet kon eten. Daardoor bleef ik netjes onder de grens en hoefde uiteindelijk om de dag het bij te houden. Dus ook geen insuline gehad en waren mijn kindjes niet te groot.

 

Helaas had ik ook nog eens een hg zwangerschap bij allebei wat in houd dat je heel erg misselijk bent en niet heel veel binnen houdt. Bij Lois was in 16 weken ziek en bij Storm 41 weken. Ik had erg weinig energie en moest op de slechte dagen absoluut niet aan eten denken. Maar desondanks is het belangrijk dat je wel de belangrijkste voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen binnen krijgt. Ik help jou daar graag bij.

 

Steeds meer wordt het bekend, hoe belangrijke rol voeding speelt al voor de zwangerschap. Het optimaliseren of verbeteren van je voedingspatroon voor de aanstaande moeder en vader voordat de conceptie plaatsvindt, kan de kans op een zwangerschap verhogen en de kans op een miskraam tijdens de zwangerschap verkleinen. Gezonde voeding zorgt voor een zo goed mogelijke start voor je kindje. 

 

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Voel je dan vrij om mij een mail te sturen zodat wij een telefonische kennismakingsgesprek kunnen inplannen  (zonder verdere verplichtingen) 

 

Wat kan je van mij verwachten als je besluit na het telefonische  kennismakingsgesprek de vervolgstap te zetten:

 

Eerste adviesgesprek

Voorafgaand aan het eerste advies gesprek heb je van mij al een paar formulieren via de mail gekregen, ingevuld en terug gestuurd. Dit is altijd de eerste stap in de begeleiding of je nou kiest voor een coachingstraject of losse gesprekken. Tijdens dit eerste gesprek van anderhalf uur bespreken wij de formulieren en gaan we daar wat dieper op in. Krijg je persoonlijk advies op basis van je huidige ingevulde voedingspatroon en leefstijl. Na afloop krijg je een persoonlijk verslag met de adviezen toegestuurd en bespreken we de eventuele vervolgstappen.
Ik vind het prettig om elkaar echt te ontmoeten bij mij thuis aan de eettafel.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan behoort een skypegesprek ook tot de opties.
Prijs: € 90,00

 

Vervolggesprek 

 In een vervolggesprek van een uur praten we over hoe het gaat en adviseer ik je over vervolgstappen.
Prijs: € 60,00

 

Coachingstraject Zwangerschap

Ik geloof dat persoonlijke begeleiding jou kan helpen je doelen te behalen. Na het eerste adviesgesprekken pakken we door. Dit houdt in dat we in drie vervolggesprekken verder werken aan jouw gezondheid en welbevinden.
Ik deel mijn kennis die jij vervolgens direct kunt toepassen.
Samen zoeken we uit wat bij jou past en wat praktisch en haalbaar is.
Je krijgt een persoonlijk begeleidingsplan. Deze wordt iedere keer aangevuld met nieuwe inzichten en adviezen.
Het traject start na het eerste adviesgesprek en bestaat daarna  uit 2 vervolggesprekken en een eindgesprek van een uur.
De inhoud van het coachingstraject is maatwerk en dus voor iedereen anders.

Prijs: €150,00