Home » Blog » Kindervoedingsadviseur

Kindervoedingsadviseur

Gepubliceerd op 21 januari 2020 om 16:57

Omdat ik mij meer wil richten op zwangeren, mama's en kinderen ben ik in 2019 gestart met de opleiding kindervoedingsadviseur. Met veel plezier heb ik deze opleiding op 4 januari 2020 afgerond.

Voor hun groei hebben kinderen gezonde en gevarieerde voeding nodig. Dat begint al voor de geboorte met de voedingstoffen die ze via de navelstreng van hun moeder krijgen. Eetgewoonten die je in jeugd aanleert, verander je als volwassene niet gemakkelijk. Daarom is het belangrijk dat kinderen zich al op jonge leeftijd realiseren wat gezond eten inhoudt. Daar kan ik als kindervoedingsadviseur mee helpen.

Ik weet hoe kinderen zich ontwikkelen tijdens de zwangerschap en daarna - van baby tot peuter, kleuter, puber en jongvolwassene. Welke  voedingsstoffen die ze in de verschillende leeftijdsfasen nodig hebben. 

Ik heb kennis over specifieke voedingswensen, zoals vegetarisch en macrobiotisch eten. Ook bij overgewicht kan ik helpen en kan gewichtsproblemen signaleren en kinderen begeleiden bij het aanleren van een gezond voedingspatroon. 

* Wil jij meer weten? Neem dan contact met mij op.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.