Home » Over Sandra » Biojournaal | Kookworkshop ' Proef de herfst'

Biojournaal | Kookworkshop ' Proef de herfst'

Gepubliceerd op 18 september 2019 om 17:00

Kookworkshop voor ouder en kind

Zaterdag 19 oktober: Proef de herfst

 

Op zaterdag 19 oktober van 15.00 tot 19.30 uur, geven Sandra Roos-Kuiper van Natuurlijk Sandra en Mariska van Cuijk van Kidsproef, natuurvoedingsadviseurs, een ouder - kind kookworkshop. De workshop vindt plaats in Het Pand, aan de Madoerastraat 16 in Groningen.

 

Zij vinden het belangrijk dat kinderen in een gezonde omgeving kunnen opgroeien. Kennis over voeding en vaardigheden zoals eten klaarmaken zijn daarbij onmisbaar, voor ouders én kinderen." En het is natuurlijk hartstikke leuk om samen met je vader of moeder, of samen met je kind iets leuks te doen! In onze 'Proef de herfst kookworkshop' komen deze elementen samen. Een unieke gelegenheid om samen met je kind op een gezonde, culinaire ontdekkingstocht te gaan!", vertelt Mariska

Ze gaan aan de slag met verse, biologische groenten, kruiden en specerijen én laten zien hoe de deelnemers dagelijks gezonde, kindvriendelijke maaltijden op tafel kunnen zetten. Tussendoor geven zeg extra informatie over gezonde voeding (voor kinderen) en leren ze de deelnemers hoe meer variatie in de maaltijden kan worden aangebracht.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

 

Tekst: Mariska van Cuijk

Publicatiedatum: wo 18 sep 2019


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.